Cautare

735 de rezultate pentru "juniori c suceava" (8.20 secunde)
Compania de asigurari Astra-Uniqa a inregistrat pana in prezent, in urma inundatiilor, 55 de cazuri de locuinte partial sau total distruse in judetele Suceava, Neamt si Maramures, cu o valoare asigurata care insumeaza peste 1 milion euro, a anuntat luni compania."Pana in acest moment, am inregistrat 55 de cazuri de locuinte partial sau total distruse in judetele:
"Vreau sa o adoptam, cu ghilimelele de rigoare, pe doamna Levischi Valeria, din satul Milisesti, judetul Suceava. ... • Maria Coman si Mircea Badea au prezentat cazul unei familii cu sapte copii din Suceava care nu mai are casa din cauza apelor.
In cadrul sedintei de tranzactionare organizate pe platforma electronica a BRM, Termica SA Suceava a vandut o cantitate de 32.420 certificate de emisii cu efect de sera (EUA).
Vizitatorii targului vor mai putea cumpara legume proaspete de Izbiceni (Olt), branza din lapte de vaca, oaie si capra cu derivate (cascavele - afumate si neafumate, telemea, urda dulce si sarata, burduf simplu si in coaja de brad, specialitati de branza cu verdeturi, casuri - branza fermentata in mod traditional - oferite de producatori din Fundata (Brasov), Jina Sibiului, Galati, Asau/Bacau si Topoloveni/Arges), carne si preparate din carne (carnati, pastrame, afumaturi), precum specialitati din rata, gasca si jigo de berbecut, specialitati secuiesti, pastrame si carnati din carne de vanat, pastrame si carnati din oaie, salamuri, parizer, carnati, toba, muschiulet crud afumat -produse traditionale romanesti oferite de producatori din Covasna, Suceava, Botosani si Galati.
Este vorba de doua sectoare rutiere care unesc Botosaniul cu Suceava si cu Targu Frumos. Cu toate ca drumul Botosani-Suceava a beneficiat de o reabilitare completa anul trecut, nu se incadreaza in standardele unui drum de trafic rapid.
Cifra doi insoteste in continuare dezvoltarea lantului de magazine PROFI odata cu inaugurarea, astazi, a doua magazine, in Calarasi si Suceava.
inaugurarea simultana a 6 magazine la Nusfalau, Sebes, Talmaciu, Teius, Timisoara si Suceava. ... Nu in ultimul rand, noul PROFI din Suceava functioneaza, in format Standard, pe strada Stefan cel Mare, nr.
Grupul de firme romano-german Auto Schunn reprezinta a treia entitate Mercedes-Benz din Romania din punctul de vedere al volumului de vanzari si are reprezentante auto in Germania la Westendorf si in Romania la Arad, Deva, Suceava si Sibiu.
Nu stiu daca va juca titular, dar va evolua mai mult decat cu Suceava", a spus Andries. In schimb, Dan Ilies, care a suferit o entorsa in meciul cu Suceava, este in continuare incert.
La Suceava au inceput demersurile pentru ridicarea unui stadion cu 15.000 de locuri. Finalizarea proiectului presupune o investitie de aproximativ 18 milioane de euro, anunta primarul Ion Lungu.
Vera Andronic si Carmen Hison din Suceava, Manastirea Humorului, au participat recent la targul Piata taraneasca organizat la MTR. "Am adus:
Stela Lucaciu din Suceava a participat recent la targul Craciun Taraneasc, organizat in curtea Muzeului Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3.
Vera Andronic din Suceava, Manastirea Humorului, participa in acest week-end la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti), organizat la MTR.
Virginica Soldanescu din Radaseni, de langa Falticeni, Suceava, participa zilele acestea la targul traditional organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
Alexandru George Timofte, nascut la Radauti, judetul Suceava, era fiul lui Radu Timofte, fostul sef al Serviciului Roman de Informatie. Biografie Alexandru Timofte Alexandru George Timofte s-a nascut, ca fiu geaman al familiei, la 28 aprilie 1983 la Radauti, judetul Suceava.
Turneul Rhythm Of The Dance ajunge in tara noastra in data de 24 aprilie la Constanta, urmand apoi sa sustina spectacole la Suceava (25 Aprilie), Iasi (26 Aprilie), Brasov (28 Aprilie), Cluj (29 Aprilie), Timisoara (30 Aprilie), bucurestenii putand urmari live spectacolul in data de 27 Aprilie, la Sala Mare a Teatrului National.
Fiind acest interes mare, pe 26 ianuarie am lansat filmul in 21 de cinematografe, de la Suceava la Medgidia, de la Caransebes la Cluj.
Florin Cramariuc, mester popular, din Scheia, Suceava, participa in acest week-end la targul iconarilor din curtea MTR. Orice lemn este bun pentru sculptura, pentru ca este lasat de la Dumnezeu.
Ileana Hotopila din comuna Ulma judetul Suceava, a venit cu oua incondeiate, la targul din curtea MTR. O gasiti si maine la stand, pana in ora 15.00.
25 de grade vor fi la Suceava la amiaza, 29 la Iasi si Bacau si 30 la Focsani. ... Maximele se vor incadra intre 25 de grade la Suceava si 36 de grade la Timisoara.
google-analytics.com